Att gå från klarhet till klarhet vad betyder det för dig?

För oss betyder det ALLT!

 

Banner

Öppna kurser

Skapa framgångsrika team

1 dag

 

Om kursen

Hur är det med arbetsgrupperna i företaget idag? Fungerar allt smidigt, är de effektiva och produktiva? I ineffektiva grupper är beroendet av ledaren högt och gruppens medlemmar frågar gärna ledaren om småsaker som de själva kunnat ordna, samtidigt som ingen vågar fatta beslut eller ta ansvar när ledaren är borta. Avsaknaden av tydliga mål och roller gör att det personliga ansvaret minskar och bidrar till låg produktivitet.

 

En ledares utmaning är att hjälpa gruppen att komma till en fas där man samarbetar effektivt och presterar på topp som grupp.

 

Innehåll

  • Vår struktur och vår kultur – drar de åt samma håll?
  • Värderingsgrunder och normer i teamet.
  • Paradigmer och deras betydelse för framgång.
  • Gruppens olika utvecklingsfaser.
  • Fem fällor för teamet.
  • Kraven på ledarskapet i gruppens olika faser.
  • Hur leda gruppen framåt i en allt snabbare förändringstakt.

För vem

För dig som har ett ansvar för en större eller mindre grupp och vill utveckla gruppen mot ett än mer samspelt och högpresterande team.

 Anmäl dig

Kursdatum och info

Stockholm

26 Mars >> (Fullbokad)

Pris: 7 700 kr
Antal kursdagar: 1
Lediga platser: Nej
Kurslokal: Liljeholmen

28 Maj >> (Pris: 7 700 kr)

Pris: 7 700 kr
Antal kursdagar: 1
Lediga platser: Ja
Kursledare: Eva
Kurslokal: Liljeholmen
Tider: 09:00-16:30


5 Oktober >> (Pris: 7 700 kr)

Pris: 7 700 kr
Antal kursdagar: 1
Lediga platser: Ja
Kursledare: Eva
Kurslokal: Liljeholmen
Tider: 09:00-16:30
Kursledare

Eva

Eva har jobbat som konsult sedan början av 80-talet. Hon har stor erfarenhet från de flesta branscher och har tränat ledare på alla nivåer, säljare och olika kategorier medarbetare med målet att förbättra kommunikation, samarbete och prestation. Eva genomför utbildningar på ett inspirerande sätt med mycket inslag av konkreta tips och råd och med en stor portion humor. Hon håller engagemanget uppe hela tiden och deltagarna brukar kunna omsätta utbildningens innehåll direkt i den egna verkligheten.


Bra att veta


Detta händer innan kursen:

Några veckor innan kursen får du ett ”välkommen-mail”, där du får reda på plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta inför kursen.


Detta ingår i kursen:

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


Sedan:

Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor kontaktar du oss på kontoret.


Mer om våra kurser:

Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att ”tiden gick alldeles för fort”, och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppleva att tempot tidvis kommer att vara högt, bara för att du ska får lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande, engagerande och kunskapshöjande kurs.