Banner image

Öppen kurs

Arbetsglädje och livsglädje

 

2 dagar

 

Ta fram den osynliga kraften

 

”Människans inneboende visdom och förmåga att få insikter är företags och organisationers mest oanvända resurs, det finns heller inget mer kostsamt i än kommunikation som inte fungerar”

 

Om kursen  

Du kommer att få riktigt kraftfulla och revolutionerande nycklar om hur människans sinne fungerar. Denna kunskap innebär att du kan öka din potential och kapacitet på alla områden i livet. Både på jobbet och på fritiden. Du kommer förstå hemligheten bakom att vara i ett sinnestillstånd där du får livet att fungera och där du kan prestera på topp samtidigt som du mår bra. Helt enkelt att ha ”flow” på det bästa och mest effektiva sätt du kan tänka dig. Du kommer att få lära dig hur människans operativsystem fungerar och då kommer du automatiskt att uppleva ett mer tillfredställande och produktivt liv och arbetsliv. Helt enkelt att må väldigt bra i alla lägen och älska dina arbetsdagar.

 

 Innehåll

  • Öka din produktivitet.
  • Ta bra och snabba beslut.
  • Ta fram din enorma potential.
  • Förbättra dina relationer.
  • Lär dig hur din förändrings- och förbättringsmotor fungerar.
  • Minska eller eliminera din stress.
  • Upplev att du får mer tid i din vardag.
  • Att känna att du har ett tillfredställande liv.
  • Skapa arbetsglädje och livsglädje.

 


Anmäl dig

Kursdatum och info

09:00-16:30

12 900 kr ex. moms

Anmäl dig

Kursledare

Martin

Martin är utbildare, föreläsare och coach. Martin har en lång erfarenhet som entreprenör, företagsledare och har lett många organisationer. Han har över 30 års erfarenhet av ledarskap och att arbeta med människor. Han har nu spetskunskap i hur hjärnan, kroppen och vi människor fungerar och vad vi behöver göra för att må bra.

Bra att veta om kursen

Detta händer innan kursen:

Några veckor innan kursen får du ett "välkommen-mail", där du får info om plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta innan kursen


Detta ingår i kursen:

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


Sedan:

Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor? Kontakta oss här på kontoret.


Mer om våra kurser:

Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att "tiden gick alldeles för fort", och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppelva att tempot tidsvis kommer vara högt, bara för att du ska få lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande engagerande och kunskapshöjande kurs.