Banner image

Öppen kurs

Verktyget för kommunikativt teamwork

1 dag

Om kursen

Diplomerad teamcoach i Orangino Work

Ett alltmer komplext arbetsliv ökar kraven på effektivt teamsamarbete. Det mest avgörande för högpresterande team är, enligt aktuell forskning, ett tryggt gruppklimat och hur man som team kommunicerar med varandra.

Orangino Work är en vetenskapligt utvärderad metod som erbjuder dig som ledare konkreta verktyg. Forskningen påvisar att metoden förbättrar teams motivation, förmåga att kommunicera och gör att ni tillsammans skapar ett tryggare gruppklimat.

Med dialogverktyget Orangino Work tränar team lärande attityd, feedbackkultur och öppen kommunikation. Det lekfulla arbetssättet ger teamens dialog en tydlig struktur samt odlar tillit och effektiv samverkan, vilket leder till bättre resultat. En stor fördel är, enligt Lantmäteriet, SEB, Cybercom och andra organisationer som redan har implementerat metoden, att det är så enkelt att komma igång.

Endagskursen Diplomerad Teamcoach Orangino Work vänder sig till dig som är teamledare, mellanchef och projektledare samt till dig som arbetar inom HR.


Ur kursinnehållet:

 • Vad utmärker högpresterande och effektiva team.
 • Hur skapar vi i teamet trygghet och motivation.
 • Att få igång dialog, aktivt lyssnande och reflektion.
 • Om metoden och verktyget Orangino Work.
 • Hur du praktiskt använder Orangino Work i dina team.

 • I kursen ingår allt du behöver för att implementera Orangino Work i dina team:

 • Ett konkret lättanvänt verktyg med arbetsbox.
 • Pedagogiskt handledarstöd som säkerställer att du kommer igång.
 • Utförligt beskrivna övningar och workshopupplägg.
 • Uppföljningsmaterial för aktiviteter och fortsatt utvecklingsarbete.
 •  

   


  Anmäl dig

  Kursdatum och info

  09:00-16:30

  11 600 kr ex. moms

  Anmäl dig

  Kursledare

  Ann

  Ann är en erfaren chefsutbildare med omvittnad pedagogisk och kommunikativ förmåga. Ann har en bakgrund inom kommunikation och flerårig egen chefserfarenhet.

  Ulla

  Ulla är Orangino AB's grundare, utvecklare av metodiken Orangino Work och civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Hon är en erfaren organisationskonsult som framgångsrikt drivit förändringsprojekt i organisationer inom både offentlig verksamhet och i näringslivet.

  Bra att veta om kursen

  Detta händer innan kursen:

  Några veckor innan kursen får du ett "välkommen-mail", där du får info om plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta innan kursen


  Detta ingår i kursen:

  Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


  Sedan:

  Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor? Kontakta oss här på kontoret.


  Mer om våra kurser:

  Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att "tiden gick alldeles för fort", och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppelva att tempot tidsvis kommer vara högt, bara för att du ska få lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande engagerande och kunskapshöjande kurs.