Banner image

Öppen kurs

Förstå dig själv och andra

1 dag


Din personliga beteendeprofil – och hur du drar mest nytta av den

 

Om kursen  

Beteendet är inte samma sak som personligheten eller karaktären. En persons personlighet kan du inte se, men du kan se beteendet. Lär känna dig själv och hur du uppfattas för att skapa rätt förutsättningar för en effektiv kommunikationsarena. Genom att öka insikten om olika beteendetyper kan du förbättra kundkontakt, samarbete och det personliga ledarskapet eller självledarskapet.  Man brukar säga att människor har olika stilar. Stilar som kan beskriva en persons beteende i olika situationer. Dessa stilar är varken bra eller dåliga, rätt eller fel, utan det handlar helt enkelt om att försöka få insikt i olika grundläggande och anpassade beteendemönster, för att kunna identifiera styrkor och svagheter.

 

 Innehåll

  • Din personliga beteendeprofil (DISC).
  • Vilka är dina starka sidor i kommunikation med andra!
  • Hur uppfattas du av andra i olika situationer?
  • Hitta vägar för att utveckla ditt beteende och dina relationer till andra människor.
  • Hur fungerar olika beteendetyper ihop?
  • Inre och yttre motivation.
  • Vad/Vilka situationer är det som ger dig energi.

 

För vem

För dig som vill öka din förståelse för människors olika beteendetyper och få verktyg för att utveckla dig själv och andra. Du är kanske ledare, projektledare, specialist, intern coach eller bara intresserad av personlig utveckling. I kursen ingår en personlig beteendeprofil om ca 20 sidor.


Anmäl dig

Kursdatum och info

09:00-16:30

8 600 kr ex. moms

Anmäl dig

Kursledare

Eva

Eva har jobbat som konsult sedan början av 80-talet. Hon har stor erfarenhet från de flesta branscher och har tränat ledare på alla nivåer, säljare och olika kategorier medarbetare med målet att förbättra kommunikation, samarbete och prestation. Eva genomför utbildningar på ett inspirerande sätt med mycket inslag av konkreta tips och råd och med en stor portion humor. Hon håller engagemanget uppe hela tiden och deltagarna brukar kunna omsätta utbildningens innehåll direkt i den egna verkligheten.

Bra att veta om kursen

Detta händer innan kursen:

Några veckor innan kursen får du ett "välkommen-mail", där du får info om plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta innan kursen


Detta ingår i kursen:

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


Sedan:

Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor? Kontakta oss här på kontoret.


Mer om våra kurser:

Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att "tiden gick alldeles för fort", och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppelva att tempot tidsvis kommer vara högt, bara för att du ska få lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande engagerande och kunskapshöjande kurs.