Banner image

Öppen kurs

Skapa framgångsrika team

1 dag

 

Om kursen

Hur är det med arbetsgrupperna i företaget idag? Fungerar allt smidigt, är de effektiva och produktiva? I ineffektiva grupper är beroendet av ledaren högt och gruppens medlemmar frågar gärna ledaren om småsaker som de själva kunnat ordna, samtidigt som ingen vågar fatta beslut eller ta ansvar när ledaren är borta. Avsaknaden av tydliga mål och roller gör att det personliga ansvaret minskar och bidrar till låg produktivitet.

 

En ledares utmaning är att hjälpa gruppen att komma till en fas där man samarbetar effektivt och presterar på topp som grupp.

 

Innehåll

  • Vår struktur och vår kultur – drar de åt samma håll?
  • Värderingsgrunder och normer i teamet.
  • Paradigmer och deras betydelse för framgång.
  • Gruppens olika utvecklingsfaser.
  • Fem fällor för teamet.
  • Kraven på ledarskapet i gruppens olika faser.
  • Hur leda gruppen framåt i en allt snabbare förändringstakt.

För vem

För dig som har ett ansvar för en större eller mindre grupp och vill utveckla gruppen mot ett än mer samspelt och högpresterande team.

 


Anmäl dig

Kursdatum och info

09:00-16:30

7 700 kr ex. moms

Anmäl dig

Kursledare

Eva

Eva har jobbat som konsult sedan början av 80-talet. Hon har stor erfarenhet från de flesta branscher och har tränat ledare på alla nivåer, säljare och olika kategorier medarbetare med målet att förbättra kommunikation, samarbete och prestation. Eva genomför utbildningar på ett inspirerande sätt med mycket inslag av konkreta tips och råd och med en stor portion humor. Hon håller engagemanget uppe hela tiden och deltagarna brukar kunna omsätta utbildningens innehåll direkt i den egna verkligheten.

Bra att veta om kursen

Detta händer innan kursen:

Några veckor innan kursen får du ett "välkommen-mail", där du får info om plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta innan kursen


Detta ingår i kursen:

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


Sedan:

Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor? Kontakta oss här på kontoret.


Mer om våra kurser:

Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att "tiden gick alldeles för fort", och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppelva att tempot tidsvis kommer vara högt, bara för att du ska få lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande engagerande och kunskapshöjande kurs.