Banner image

Öppen kurs

Train the trainer

 

Har du någon gång haft turen att gå en kurs med en riktigt bra utbildare? Som haft förmågan att lära dig något du kanske tidigare tyckt varit svårt? En del utbildare har det där lilla extra som gör att vi enkelt kan ta till oss informationen de vill förmedla. De gör oss engagerade i uppgiften och får oss att växa. Vilka egenskaper är det egentligen dessa fantastiska utbildare besitter, som lämnar ett bestående avtryck på oss? Och framför allt - hur kan du se till att bli en utav dem? På den här interaktiva kursen lär vi dig hur!

Lär dig:

 • Hålla utbildningar som är engagerande, roliga och lärande.
 • Effektivt variera teori med praktiska övningar.
 • Planera och strukturera din utbildning på bästa sätt.
 • Styra och leda dina deltagare till maximal inlärning.
 • Förmedla information på ett pedagogiskt sätt.
 • Använda din röst och kroppsspråk för att förbättra lärandet.
 • Hantera svårigheter.
 • Bekräfta dina deltagare och uppmuntra dem till att växa.

För dig som:

 • Vill lära dig att skapa strukturerade utbildningar.
 • Vill optimera dina deltagares inlärning.
 • Vill bli mer självsäker och pedagogisk i din roll som utbildare.

 

2 dagar - Pris: 13 900 kr exkl. moms


Anmäl dig

Kursdatum och info

09:00-16:30

13 900 kr ex. moms

Anmäl dig

Kursledare

Lotta

Lotta är lärare, beteendevetare, relationspedagog och coach. Lotta har föreläst, inspirerat och utbildat vuxna i olika sammanhang under många år. Som utbildare är Lotta professionell, karismatisk, kunnig, tydlig och lyhörd. Lotta har en lång och bred yrkeserfarenhet samt ledarerfarenheter från offentligförvaltning och näringslivet. Hennes passion är att göra det svårgripbara hanterligt och konkret eftersom hon vet att människor vill och kan.

Bra att veta om kursen

Detta händer innan kursen:

Några veckor innan kursen får du ett "välkommen-mail", där du får info om plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta innan kursen


Detta ingår i kursen:

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


Sedan:

Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor? Kontakta oss här på kontoret.


Mer om våra kurser:

Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att "tiden gick alldeles för fort", och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppelva att tempot tidsvis kommer vara högt, bara för att du ska få lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande engagerande och kunskapshöjande kurs.