Banner image

Öppen kurs

Workshopinspiratör

1dag


Om kursen

Det här är kursen som ger dig kunskap och verktyg för att skapa engagemang att nå de resultat som förväntas av din workshop.

 

Vi går igenom workshopens olika processer. Från att förbereda, leda, aktivera och dokumentera. Du skall kunna förankra ett bra resultat på kort tid. Det är viktigt att kunna skapa engagemang och delaktighet som är hållbart i längden.

 

Genom att lära dig se hela gruppens samlade kunskap kommer du att kunna skapa kreativitet och på det sättet skapa bra resultat med hög kvalitet.

 

Du kommer att på ett strukturerat operativt och lustfyllt sätt kunna styra och leda deltagarna i en workshop efter avslutad kurs. Kursen innehåller många praktiska moment.

 

Innehåll

  • Att förbereda en workshop
  • Genomföra och leda en workshop
  • Hur du skapar delaktighet och engagemang
  • Din roll som workshopledare/inspiratör
  • Frågeteknik
  • Timeboxing – att hålla tiden och dela på uppgifter mellan deltagarna
  • Dokumentera och följa upp.
  • Många praktiska övningar

 

För vem

För alla som arbetar med att leda och genomföra förändringar på en arbetsplats.

 


Anmäl dig

Kursdatum och info

09:00-16:30

7 700 kr ex. moms

Anmäl dig

Kursledare

Lotta

Lotta är lärare, beteendevetare, relationspedagog och coach. Lotta har föreläst, inspirerat och utbildat vuxna i olika sammanhang under många år. Som utbildare är Lotta professionell, karismatisk, kunnig, tydlig och lyhörd. Lotta har en lång och bred yrkeserfarenhet samt ledarerfarenheter från offentligförvaltning och näringslivet. Hennes passion är att göra det svårgripbara hanterligt och konkret eftersom hon vet att människor vill och kan.

Bra att veta om kursen

Detta händer innan kursen:

Några veckor innan kursen får du ett "välkommen-mail", där du får info om plats, tider, kursledare och om det är något annat du behöver veta innan kursen


Detta ingår i kursen:

Vår ordinarie lunch, kaffe och fika ingår i kursavgiften. Du får kursmaterial, anteckningsblock och penna på plats.


Sedan:

Vid kursens slut får du en utvärdering att fylla i och ett diplom att ta med hem. Har du några andra frågor? Kontakta oss här på kontoret.


Mer om våra kurser:

Hjärnan och kroppen vill ha roligt för att lära sig, därför ser vi till att det blir kreativt och kul. Vi vet att många människor säger att "tiden gick alldeles för fort", och då har man haft kul och lärt sig. Du kommer vara delaktig i övningar, uppgifter och aktiviteter eftersom det är då man lär sig bäst. Du kommer att uppelva att tempot tidsvis kommer vara högt, bara för att du ska få lära dig så mycket som möjligt. Så välkommen till en inspirerande engagerande och kunskapshöjande kurs.